viernes, 13 de enero de 2017

DOODLE


Hem elegit aquest event ja que creiem que les reds socials actualment són molt presents a les nostres vides, ara, tot gira al voltant de les reds socials, amb elles ens podem comunicar.

El dia Internacional de les reds socials es el dia 30 d'abril, ja que va ser el dia en el que es va crear el primer servidor web anomenat: WorldWideWeb en el any de 1993.

A l'imatge podem veure els icones de diferents reds socials, en primer lloc trobem l'icona de Facebook, que fa la funció de la G, en segon lloc trobem l'icona de you tube, que fa de O, en tercer lloc trobem l'icona de snapchat, que fa la funció de la O, en quart lloc trobem l'icona de Google plus, que fa la funció de la G, en cinquè lloc trobem l'icona de Vine, que fa la funció de L, i per últim lloc trobem l'icona d'Instragram, que fa la funció de la E.
I hem posat totes les lletres de color coincidint amb les de google.

El primer dia vam pensar quin doodle podiem fer, el segon vam començar ideas, i per últim el vam fer i acabar. Jo crec que amb el meu company ens vam entendre i ens vam repartir la feina molt bé.

Nosaltres hem utilitzat un únic programa que és GIMP, i hem pogut tenir totes les eines que necessitavem, com la goma d'esborrar, la de seleccionar la imatge, etc.

Jo crec que el treball ens ha quedat molt bé, hem aconseguit el nostre objectiu, assolint totes les coses que es demanava.



No hay comentarios:

Publicar un comentario