jueves, 29 de septiembre de 2016

FRIS CRONOLOGIC SEPTEMBRE


Marilyn Monroe 


1º  He escollit la Marilyn Monroe ja que ha sigut un actriu molt marcada en el món del cinema i de la història molt important, està en una de les 6 actrius més femenines de la història.

Resultat d'imatges de marilyn monroe

La vida de Marilyn Monroe

Coses de la vida de Marilyn Monroe que potser no sabieu

Qui era?
Marilyn Monroe nom artístic de Norma Jeane Mortenson o Norma Jeane Baker. Fou un actriu estadunidenca la sensualitat de la qual i la seva misteriosa mort a l'edat de 36 anys van fer que esdevingués un mite de l'erotisme, un dels sex symbol més importants del segle XX.

Infantesa
Resultat d'imatges de marilyn monroe de pequeñaVa néixer a Los Angeles County Hospital i va ser la tercera filla de Gladys Pearl Baker. Per problemes emocionals de la seva mare, Marilyn Monroe va ser donada en adopció des de les 6 setmanes de nèixer fins als set anys. La seva mare va comprar una petita casa on hi va viure 1 any, perquè van haver d'internar a la seva mare en un centre psiquiàtric per possibles tendències suïcides. Marilyn va viure tota la vida obsesionada en que havia heratat el problema de la seva mare especialment desprès d'haver estat internada diversos cops per crisis de parella.

Filmografia  
La pel.lícula més famos que va fer va ser "all about Eve" amb 6 oscars.

Mort
Va viure un romanç amb Robert F Kennedy i John F. Kennedy i la desició sobtada d'abandonar-la podria haver-la impulsat al suicidi.
La criada se la va trobar morta a la seva habitació damunt del seu llit, cap per avall, nua, i amb el telefón despenjat no es va saber mai a qui volia trucar. Marilyn Monroe va morir a l'any 5 d'agost de 1962 a les 3 i mitja de la matinada.
Marilyn Monroe- Diamonds are a girl's best friend

No hay comentarios:

Publicar un comentario