jueves, 29 de septiembre de 2016

FRIS CRONOLOGIC SEPTEMBRE


Marilyn Monroe 


1º  He escollit la Marilyn Monroe ja que ha sigut un actriu molt marcada en el món del cinema i de la història molt important, està en una de les 6 actrius més femenines de la història.

Resultat d'imatges de marilyn monroe

La vida de Marilyn Monroe

Coses de la vida de Marilyn Monroe que potser no sabieu

Qui era?
Marilyn Monroe nom artístic de Norma Jeane Mortenson o Norma Jeane Baker. Fou un actriu estadunidenca la sensualitat de la qual i la seva misteriosa mort a l'edat de 36 anys van fer que esdevingués un mite de l'erotisme, un dels sex symbol més importants del segle XX.

Infantesa
Resultat d'imatges de marilyn monroe de pequeñaVa néixer a Los Angeles County Hospital i va ser la tercera filla de Gladys Pearl Baker. Per problemes emocionals de la seva mare, Marilyn Monroe va ser donada en adopció des de les 6 setmanes de nèixer fins als set anys. La seva mare va comprar una petita casa on hi va viure 1 any, perquè van haver d'internar a la seva mare en un centre psiquiàtric per possibles tendències suïcides. Marilyn va viure tota la vida obsesionada en que havia heratat el problema de la seva mare especialment desprès d'haver estat internada diversos cops per crisis de parella.

Filmografia  
La pel.lícula més famos que va fer va ser "all about Eve" amb 6 oscars.

Mort
Va viure un romanç amb Robert F Kennedy i John F. Kennedy i la desició sobtada d'abandonar-la podria haver-la impulsat al suicidi.
La criada se la va trobar morta a la seva habitació damunt del seu llit, cap per avall, nua, i amb el telefón despenjat no es va saber mai a qui volia trucar. Marilyn Monroe va morir a l'any 5 d'agost de 1962 a les 3 i mitja de la matinada.
Marilyn Monroe- Diamonds are a girl's best friend

martes, 20 de septiembre de 2016

El dret al oblit

Fa cosa d'una setmana una napolitana de 31 anys es va suïcidar després de que la seva ex parella la va graves, fa aproximadament un any fent un vídeo sexual. El noi la va gravar a ella mentre que ell no sortia. Ell mateix passà per WhatsApp el vídeo. Les xarxes socials, la televisió i fins i tot pel carrer es reien i es burlaven d'ella. L'agència EFE va considerar que la dona va consentir les gravacions i li van fer pagar 20.000 euros de costes a cinc de les pàgines web demandades. Ella va demanar un dret a l'oblit. La frase que es va fer molt famosa d'aquest vídeo i en el qual tothom es reien era: "Estàs gravant un vídeo? Bravo".

El dret al oblit
El dret a l'oblit és el permís que et donen de que totes les xarxes socials i televisió o on sigui, mentre que el contingut en el que tu has sol·licitat sigui motiu suficient com per esborrar-lo. Es pot definir com el dret que té el titular d'esborrar una dada.

Qui pot exercir el dret al oblit?
Exercir-ho ho pot fer tothom, però aquest contingut que tu estàs assetjant ha de tenir una raó per esborrar-lo.

Com es pot sol·licitar el dret oblit?
Enviant-lo a la web.

Alguna vegada has publicat alguna imatge o vídeo que hagi pogut ofendre a terceres persones?
No, mai ho faria, ho trobo de molta crueltat tota la gent que fan aquest tipus de coses per sentir-se bé o simplement pel fet de fer-se els "graciosos". Cada persona té la seva privacitat i això s'ha de respectar.

Creus que hi ha algun culpable d'aquesta situació?
La culpa la tenen els dos, la noia per deixar-se gravar i no tenir en compte les conseqüències i el noi principalment per gravar i enviar-ho, simplement sense tenir cor.

Conclusió
No entenc com pot haver gent així amb tan poc tacte ni cap, per no ser conscients o si, del dany i els problemes que provoquen, perquè hi ha gent que per culpa seva s'han tret la vida per un simple fet que es podrien haver estalviat.
Si us plau, no feu mai el que a vosaltres no us agradaria que fessin.

Gràcies i fins un altra!!!!

jueves, 15 de septiembre de 2016

Introducció

Hola sóc l'Anna, en aquest bloc es podrà veure els següents treballs realitzats que aniré penjant durant el curs.

Espero que us agradi!