jueves, 25 de mayo de 2017

VIDEO-LA PREGUNTA PUÑETERA


Les autores d'aquest vídeo som la Carla del Barrio, la Clara Toledano i jo. Aquest vídeo va sobre les diferents combinacions que es poden fer als cordons de les bambes i ho hem resolt a través d'un càlcul, aleshores la pregunta que hem qüestionat és: De quantes maneres es poden combinar els cordons?.

Hem fet aquesta pregunta perquè trobem que és una pregunta interessant i hi ha gent que ho porta de diferent manera per posar-li més detall a la sabata o senzillament perquè els hi ve així de la botiga.
El vídeo l'hem realitzat mitjançant la càmera del móvil, i l'hem editat amb el imovie. No hem tingut cap dificultat a l'hora de grabar-lo o editar-lo ja que tot ens ha funcionat correctament.

La reposta a la pregunta és: 43.200 combinacions.
                      
                                    



martes, 9 de mayo de 2017

VALORACIÓ SPOTS PUBLICITARIS


Hi han dos spot que els he considerat molt ben aconseguits i són  molt originals, están molt ben editats i enganxa als epectadors.

- Un és el del Miquel Vàzquez ja que té molt bons plans i és un bon spot publicitari. Opino que es podria presentar a un concurs i fins i tot a la televisió.


















- Igual que el de l'Andrea Gómez està super ben aconseguit i la música i l'editació està perfecte.




En general els spots són pitjors que el meu, ja que els que són pitjors ha sigut perquè no consideraba que estaven molt currats o no s'entenien.

Perquè un spot sigui bó de veritat ha de ser, original, currat que s'entengui i que sigui capaç de captar als espectadors.

Jo del meu spot modificaria que poguèssim tenir més material per grabar i saber més sobre l'editació d'un spot, ja que el que sabem és molt bàsic i no podem fer gran cosa.